Mainos
Mainos

Pentti Saarikoski -kilpailuun valtavasti käsikirjoituksia

Suureen Pentti Saarikoski –kirjoituskilpailuun on tullut 1 257 käsikirjoitusta. Kilpailun voittajat julkistetaan Helsingin kirjamessuilla lokakuussa.

Pentti Saarikosken syntymän 75-vuotisjuhlan kunniaksi Kustannusosakeyhtiö Otava ja sen Kirjasäätiö julistivat syyskuussa kirjoituskilpailun, jonka tarkoituksena on löytää ja nostaa esiin uusia suomalaisia kirjallisia lahjakkuuksia. Kilpailuun voi osallistua runoilla tai proosalla.

Kilpailussa palkitaan kolme parasta käsikirjoitusta. Ensimmäinen palkinto on 10 000 euroa, toinen 5 000 euroa ja kolmas palkinto 3 000 euroa. Otava julkaisee voittajakäsikirjoituksen ja varaa oikeuden myös toiselle ja kolmannelle sijalle sijoittuneiden käsikirjoitusten julkaisemiseen.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Leena Lander ja Vesa Haapala sekä Otavasta kustannustoimittaja Antti Arnkil ja kaunokirjallisuuspäällikkö Antti Kasper.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme