Mainos
Mainos

Perho kommentoi Sundqvist-kohua

Kokoomuksen puoluesihteerin Maija Perhon mielestä kansalaisten raju reaktio Ulf Sundqvistille tuomittujen vahingonkorvausten kuittaamisesta 1,2 miljoonalla markalla ei ole vain yksityistapaus, vaan suuttumuksen taustalla ovat syvemmät syyt.

-Elinkeinoelämän johtajien optioedut, tapaus Eeva Vuori ja korkeimman oikeuden jäsenten sivutoimet ovat lisänneet kuvaa eriarvoisesta kohtelusta, Perho sanoi tänään Hämeenlinnassa.

Tapaukset ovat Perhon mielestä myös syventäneet kuilua ns. tavallisten ihmisten ja poliittisen, taloudellisen ja virkamieseliitin välillä. Perho katsoo, että kansalaisten luottamuksen horjumisella esivaltaan voi olla vakavia seurauksia.

-Tässä valossa Ulf Sundqvistin kohdalla tehty ratkaisu nakertaa luottamusta ihmisten yhdenvertaiseen kohteluun ja oli asian hyväksyneeltä ministeri Arja Alholta käsittämätön ja väärä ratkaisu, Perho arvioi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme