Mainos
Mainos

Perjantai 13. päivä: Tervetuloa lennolle 666, määränpäänä HEL

Finnair lensi tänään perjantaina 13. päivä vuoron Kööpenhaminasta Helsinkiin, jonka kyydissä tuskin oli ainuttakaan taikauskoista matkustajaa. Epäonnenpäivän lennon AY666 määränpään lyhenne oli mikäs muukaan kuin HEL.

Finnairin lentäjä Juha-Pekka Keidasto kertoo , että hänen lennettäväkseen määrätty vuoro on ollut suosittu vitsi lentäjien keskuudessa. Myös matkustajat näyttivät ottaneen yhteensattuman huumorilla, sillä kone oli lähes täyteen varattu.

– Itse en ole taikauskoinen ja tässäkin oli kyse vain sattumasta. Ainakaan sään puolesta ei tarvinnut olla tähän aikaan vuodesta huolissaan. Tarvittaessa matkustamohenkilökuntamme olisi tietysti auttanut jännittyneitä matkustajia, Keidasto sanoo.

Finnairin Airbus A320 -kone oli hieman edellä aikataulustaan ja saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle kello 15.48.

AP:n mukaan monet lentoyhtiöt ottavat taikauskoisten ihmisten pelot tosissaan. Tästä syystä useista lentokoneista puuttuu esimerkiksi istuinrivi 13. Finnairin koneista tällainen rivi kuitenkin löytyy.

(MTV3 – AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme