Mainos
Mainos

Perloksen irtisanotuista yli puolet työllistyi

Yli puolet Perlokselta viime vuonna irtisanotuista on työllistynyt. Kaikkiaan 947 irtisanotusta kolmannes on koulutuksessa, 13 prosenttia työttömänä ja vajaat viisi prosenttia sairaus- tai vanhempainlomalla tai eläkkeellä.

Perloksen joukkoirtisanominen koski pääasiassa Pohjois-Karjalaa, jossa yhtiö sulki Kontiolahden Lehmonharjun tehtaan ja siirsi toimintansa Kiinaan.

Irtisanottujen työllistymistä on tuettu Euroopan globalisaatiorahaston avulla. Rahasto myönsi Perlokselle viime vuonna tukea neljä miljoonaa euroa, josta Suomen valtion osuus on puolet.

-Globalisaatiorahaston toimet ovat auttaneet suuresti. Tilanne on lähtökohtaan nähden hyvä, työministeri Tarja Cronberg totesi Pohjois-Karjalan Työ- ja Elinkeinokeskuksen tiedotustilaisuudessa.

Perlos Oyj on maailmanlaajuinen tuotesuunnittelu- ja valmistusyritys, jonka toimiala on telekommunikaatio- ja elektroniikkateollisuus.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 05.06.2008)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme