Mainos
Mainos

Pernaruttoepäilyt työllistivät illalla Helsingin poliisia

Helsingistä löytyneet epäilyttävät jauhekirjeet poikivat illan mittaan poliisin hälytyskeskukseen kymmeniä ilmoituksia, jotka osoittautuivat viranomaisten mukaan aiheettomiksi.

Osa ilmoituksista oli päivystävän komisarion Reijo Muurin mukaan ilkivaltaisia ja niiden tekijät pyritään saamaan teostaan myös vastuuseen. Ilmoitusten mukaan kaupungin alueelta löytyi mm. epäilyttäviä kasseja, jotka lähemmässä tarkastelussa eivät antaneet muuta aihetta "kuin pesuun ja roskiin".

Ainakin yksi ilkivaltaisista tapauksista saatiin videonauhalle, joka on nyt viranomaisten tutkinnassa. Tässä tapauksessa on päivystävän komisarion mukaan hyvä mahdollisuus, että tekijä myös saataisiin kiinni.

Pernaruttoepäilyt herättivät myös muissa pääkaupunkiseudun suurissa kaupungeissa hysteriaa ja levottomuutta. Vantaalla poliisi sai mm. ilmoituksen epäilyttävistä tynnyreistä. Myös Espoon poliisin mukaan asian suhteen oli aistittavissa levottomuutta.

(MTV3-STT)

(kymmenen uutiset 16.10.2001)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme