Mainos
Mainos

Perttula: Antakaa kotitalouksien työllistää

Antakaa kotitalouksien työllistää, kehottaa keskustan puoluesihteeri Pekka Perttula. Hän arvosteli Kirkkonummella hallituksen vitkuttelua kotitalouksien työllistämiskysymyksessä.
-Hallituksessa on riittänyt puhetta kotitalouksien työllistämismahdollisuuksista. Kaikki vähänkin kotona tehtävään työhön tai kotitalouksien teettämään työhön viittaava on yleensä leimattu paluuksi menneisyyteen. Erityisesti SDP on tiukasti vastustanut tämän suuntaisia ajatuksia, hän päivitteli.

Hän mainitsi, että hallituksen talousarviossa esitetään syksyllä alkavaan kokeiluun 25 miljoonaa markkaa. Hänen mielestään näin pieni määräraha ja hidas aikataulu ovat yhtä tyhjän kanssa. Hallitus hukkaa vain aikaa.
-Osa kotitalouksien työnantajakustannuksista on saatava verotuksessa vähennyskelpoiseksi. Keskustan eduskuntaryhmä esitti tätä syksyllä jättämässään aloitteessa. Keskustan ajatukset on eduskunnassa äänestetty nurin. Mitään ei ole tapahtunut, hän paheksui.

Perttula kysyi, ketä vetkuttelu hyödyttää. Hän korosti, että se ei ainakaan hyödytä suomalaisia kotitalouksia ja työttömiä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme