Mainos
Mainos

Perussuomalaiset ei luovuta – varuskuntapaketti halutaan uudelleen auki

Oppositiopuolue perussuomalaiset haluaa yhä, että hallituksen päättämä Puolustusvoimien remontti avataan uudelleen.

Eduskunnan puolustusvaliokuntaa johtava perussuomalaisten Jussi Niinistö sanoi tänään, ettei hän ole vieläkään nähnyt perusteita sille, miksi juuri ruotsinkielinen Dragsvikin varuskunta säilytetään.

Puolustusministeri Stefan Wallin (r.) oli torstaina aamupäivällä valiokunnan kuultavana. Niinistön mukaan aika moni valiokunnan jäsen kaipasi tietoja varuskuntien lakkauttamiseen liittyvistä laskelmista.

Perussuomalaiset on syyttänyt Wallinia siitä, että tämä on varuskuntien lakkauttamisessa suosinut kielipoliittisin syin Dragsvikiä.

Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen valiokunta käsittelivät torstaiaamuna yhteiskokouksessaan Dragsvikin tilannetta. Johtopäätöksenä oli, että tällä vaalikaudella asiaan ei palata.

SDP:n puheenjohtajan, valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen mukaan varuskuntauudistusta ei avata enää tällä vaalikaudella.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme