Mainos
Mainos

Perussuomalaiset haluavat faneilta lahjaksi mainostilaa

Perussuomalaiset ovat ryhtyneet haalimaan ilmaista mainostilaa Facebook-faneiltaan. Puolueen virallisella Facebook-sivulla pyydetään kannattajilta paikkoja tienvarsimainontaan ympäri Suomea.

"Tievarsimainonta on raskaan lupakäsittelyn takana, ellei mainonta tapahdu yksityisellä maalla. Onko sinulla tai ystävälläsi maata tai rakennuksia isojen teiden varsilla, jotka soveltuisivat mainospaikoiksi?", faneilta kysytään aamulla ilmestyneessä viestissä.

Tarjoukset ladon seinistä ja muista näkyvistä paikoista pyydetään lähettämään sähköpostilla faniryhmän ylläpitäjille. Perusuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Simon Elo, miksi tähän on ryhdytty?

- Meillä on rajalliset resurssit vanhoihin puolueisiin nähden. Tämä on puhtaaseen talkootyöhön verrattava asia, sanoo sivun ylläpitäjiin kuuluva Elo.

Eikö rahanarvoisen ilmoitustilan tarjoaminen ole tukea siinä missä vaalirahakohun muutkin lahjoitukset?

- Tarjoukset käydään läpi tapauskohtaisesti. Lainsäädännön mukaan toimitaan.

Yli 1500 euron vaalituki on lain mukaan julkista. Käytännössä ladon seinien arvon mittaaminen onkin jo vaikeampaa. Iltapäivään mennessä tarjouksia tienvarsipaikoista ei ollut Elon mukaan vielä tullut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme