Mainos
Mainos

Perussuomalaiset maahanmuuttokannat lieventyneet

Perussuomalaisten kannat maahanmuuttoa kohtaan ovat lieventyneet, ilmenee puolueen Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä.

Kyselyyn vastanneista perussuomalaisten kannattajista 86 prosenttia on sitä mieltä, että Suomen maahanmuuttopolitiikka on hieman tai aivan liian löyhää. Neljä vuotta sitten 97 prosenttia kannattajista oli sitä mieltä.

Kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.) arvelee, että Suomen taloustilanne ja Euroopan kriisimaiden tukipaketit ovat vieneet kannattajien huomiota maahanmuuttopolitiikasta.

Tänä vuonna 12 prosenttia puolueen kannattajista piti Suomen maahanmuuttopolitiikkaa sopivana, kun vuonna 2010 sitä mieltä ei ollut yksikään vastaaja.

Kaikista kyselyyn vastanneista reilu 50 prosenttia arvioi maahanmuuttopolitiikan liian löyhäksi. Neljä vuotta sitten sitä mieltä oli lähes 60 prosenttia vastaajista.

Vastaajia oli reilu tuhat. He edustavat manner-Suomen aikuisväestöä. Virhemarginaali on 2,5 prosenttiyksikköä suuntaansa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme