Mainos
Mainos

Perussuomalaiset Nuoret vaatii kansalaispalvelusta kaikille sukupuolesta riippumatta

Perussuomalaiset Nuoret vaatii Suomeen samoja pelisääntöjä kaikille sukupuolesta riippumatta.

Järjestö haluaa nostaa keskusteluun ”sukupuolikampanjassaan” tasa-arvon ongelmakohtia, jotka sen mukaan ohitetaan yleensä vain olankohautuksella.

Perussuomalaisten nuorten mielestä räikeimpiä esimerkkejä syrjinnästä ovat nykymuotoinen asepalvelus ja sukupuolikiintiöt esimerkiksi luottamustehtävissä.

– Sukupuoli ei anna erityisoikeuksia olla palvelematta maatamme. Emmekö me kaikki ole Suomen kansalaisia sukupuolesta riippumatta ja eikö meillä silloin tulisi olla samat oikeudet ja velvollisuudet? Jos mies ja nainen päättävät, etteivät suorita asevelvollisuutta, miksi vain mies passitetaan vankilaan, Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Daniel Kaartinen kysyy.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii kansalaispalvelusta kaikille sukupuoleen katsomatta.

– Kukin, sukupuoleen katsomatta, voidaan sijoittaa sellaiseen koulutukseen ja tehtäviin, joihin omat, yksilölliset kyvyt riittävät, järjestö tiedottaa.

Järjestön tänään päättyvä #tyttö_poika-kampanja on herättänyt runsaasti arvostelua. keskustelua on herättänyt etenkin järjestön linjaus siitä, että ihmisellä on selvästi vain kaksi sukupuolta.

Esimerkiksi Demarinuoret on kertonut olevansa tyrmistynyt kampanjasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme