Mainos
Mainos

Perussuomalaiset pyöristi ilmastolinjauksiaan

Perussuomalaiset on pehmentänyt ilmastopolitiikan linjauksiaan vastauksissa, joita puolue on antanut hallitustunnustelija Jyrki Kataiselle.

Puolue haluaa edelleen eroon uusiutuvan energian tukemisesta syöttötariffeilla. Se korvaisi ne investointitukien korotuksilla ja uudelleen kohdennuksilla. Perussuomalaiset ilmoittaa kuitenkin nyt olevansa valmis pitämään kiinni EU:n asettamista tavoitteista päästöjen vähentämiseksi.

YK:n ilmastosopimuksen kustannuksia Suomelle perussuomalaiset sanoo pitävänsä kohtuuttomina, mutta puolue ei esitä varsinaisia muutoksia sopimuksen muuttamiseksi.

Perussuomalaiset vaati ennen vaaleja, että Suomi ottaa yksipuolisesti aikalisän kansainvälisistä ilmastosopimuksista ja ryhtyy ajamaan päästökaupan tilalle niin sanottua ominaispäästöjärjestelmää.

Katainen kysyi, onko perussuomalaiset valmis pitämään kiinni Suomen EU:ssa ja kansainvälisesti tekemistä ilmastopoliittisista sopimuksista.

MTV3 - STT

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot