Mainos
Mainos

Perussuomalaiset suomii Kreikka-sopua HS-ilmoituksessa

Perussuomalaiset arvostelee Suomen Kreikka-sopimusta Helsingin Sanomien etusivulla.

Puheenjohtaja Timo Soini sanoo koko sivun ilmoituksessa, ettei Suomi saanut Kreikalta perinteisiä vakuuksia, vaan solmi tuottojenvaihtosopimuksen. Soinin mukaan vakuudet kattaisivat Suomen riskit Kreikan maksuvaikeuksissa, mutta tuottojenvaihtosopimus ei.

Soinin mukaan hallitus ja virkamiehet eivät tiedä, mihin ovat nimensä laittaneet - tai sitten he tiesivät ja pyrkivät siksi salaamaan sopimuksen.

Matti Putkonen perussuomalaisista sanoo, että ilmoituksen tarkoituksena on kertoa suomalaisille, mitä Kreikan laina- ja vakuussopimuksessa oikeasti tapahtui.

Putkosen mukaan esimerkiksi hallituspuolueiden kansanedustajista korkeintaan 10 prosenttia tajuaa, mitä todella sovittiin.

Perussuomalaiset julkisti toissa päivänä ensimmäiset eurovaaliehdokkaansa. Putkonen sanoo, ettei ilmoitus varsinaisesti liity vaalikampanjaan, vaikka se siihen sopiikin.

- Eiköhän vaalien lähtölaukaus tule vähän myöhemmin, Putkonen sanoi.

Helsingin Sanomien hinnaston mukaan sunnuntain etusivu maksaa lähes 50 000 euroa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme