Mainos
Mainos

Perussuomalaiset: Thorsin erottava

Perussuomalaiset kehottaa maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsia (rkp) eroamaan.

Puolueen puoluehallitus sanoo, että pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) nykyhallituksen aikana Suomeen saapuneiden turvapaikanhakijoiden lukumäärä on kasvanut vauhdilla. Puolueen mielestä syynä on avokätinen ja vapaamielinen maahanmuuttopolitiikka, joka houkuttelee turvapaikkaturismiin ja kannustaa kansainvälisiä rikollisjärjestöjä ihmissalakuljetukseen.

Perussuomalaisten mielestä Thors hoitaa maahanmuuttoasioita sinisilmäisesti ja on useaan otteeseen osoittanut, ettei hän ole tehtäviensä tasalla. Perussuomalaisten mielestä Thorsin on vedettävä johtopäätöksensä ja erottava.

Perussuomalaiset lisäksi edellyttävät, että hallitus järkevöittää Suomen maahanmuuttopoliittista linjaa pikaisesti. Eduskuntaan on saatava välittömästi käsiteltäväksi laki, jolla esimerkiksi turvapaikkaa hakevat EU-kansalaiset saadaan pikakäännytettyä heti kielteisen päätöksen jälkeen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme