Mainos
Mainos

Perussuomalaiset vaitonaisia uusimmasta hakkaraiskohusta

MTV3 Uutiset yritti tavoittaa niin Teuvo Hakkaraista kuin perussuomalaisten johtoa kommentoimaan humalanhuuruista Bandidos-iltaa ja siitä mahdollisesti aiheutuvia jatkoseuraamuksia.

Hakkarainen ei kuitenkaan vastannut lukuisista yhteydenottoyrityksistä huolimatta, kuten ei myöskään puolueen puheenjohtaja Timo Soini.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner on hyvin haluton ottamaan mitään kantaa tapahtumiin.

– En ole jutellut Hakkaraisen kanssa enkä halua kommentoida iltapäivälehtien kirjoitteluja. Hakkarainen vastaa itse tekosistaan, aikuinen ihminen kyllä tietää mitä tekee, hän sanoi.

Ruohonen-Lerner ei myöskään halunnut ottaa minkäänlaista kantaa mahdollisiin seuraamuksiin tai rangaistuksiin, joita Bandidos-ilta voi poikia.

Monessa kohussa itsekin keitetty kansanedustaja Pentti Oinonen (ps) pahoittelee, ettei voi sanoa tapauksesta mitään.

– Kuulin tästä vasta tänä aamuna. En ole Hakkaraista nähnyt, joten en voi ottaa asiaan mitään kantaa. Kaikki aika on muutenkin mennyt Kreikka- ja puolustusvoimat-käsittelyjä valmistellessa, Oinonen sanoo.

Hallitus vastaa tänään perussuomalaisten välikysymykseen Puolustusvoimien uudistuksesta ja säästöistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme