Mainos
Mainos

Perussuomalaisten Hirvisaari: Persu-sana on halventava

Toimittajat ja etenkin pääkaupunkiseudun media saivat täyslaidallisen perussuomalaisten Hämeen piiriltä vappuaattona.

Piirin varapuheenjohtaja, kansanedustajaksi valittu James Hirvisaari luonnehti tiedotteessaan median vaalityötä ala-arvoiseksi mustamaalauskampanjaksi, jolla ei ollut mitään tekemistä laadukkaan journalismin kanssa.

- Erityisesti pääkaupunkiseudun mediat tekivät kaikkensa lyödäkseen perussuomalaisiin ehdokkaisiin persu-leiman: mitätöivän, halveksivan, valheellisen ja loukkaavan ajatuksen, että kaikki perussuomalaiset ja myös heidän kannattajansa olisivat tyhmiä ja yksinkertaisia ihmisiä, joiden tavoitteena olisi viedä Suomi kehityksessä kivikauden tasolle.

Hirvisaari kiittelee äänestäjiä, jotka eivät kuitenkaan menneet halpaan halventavan persu-leiman myötä. Hän huomauttaa, ettei lehdistö kirjoittanut vahingossakaan viherpiipertäjistä, sossuista tai kepusta samoissa jutuissa, joissa perussuomalaisista käytettiin nimitystä persu.

Hirvisaari myös vaati kannanotossaan, että toimittajien tulee ilmoittaa henkilökohtainen poliittinen kantansa poliittisten artikkelien yhteydessä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme