Mainos
Mainos

Perussuomalaisten kansanedustaja Pohjalaisessa: "Minuakin salakuunnellaan - pojat pois langoilta!"

Vaasalainen perussuomalaisten kansanedustaja Maria Tolppanen kertoo Pohjalainen-lehdelle, että hänenkin puheluitansa kuunnellaan.

Puheluiden yhteydessä kuuluvat "vinkuvat häiriöäänet" alkoivat Tolppasen mukaan siitä, kun hän oli ärähtänyt koraanin lukemisesta radiossa.

Tolppanen kertoo lehdelle, että salakuuntelu on vähentynyt, mutta ei poistunut kokonaan. Hän myös kertoo komentaneensa epäilemiään häiritsijöitä puhelimessa. 

– Huutelen välillä linjoille, että "pojat pois langoilta, tämä on yksityispuhelu".

Puhelinkuuntelu nousi esiin, kun puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.) ja ex-puolustusministeri Carl Haglund (r.) kertoivat Hufvudstadsbladetille epäilevänsä, että heidän puhelimiaan on kuunneltu.

Kanerva kertoi kuulevansa matkapuhelimessaan toistuvasti outoja häiriöääniä, joita ilmenee vain silloin, kun keskustelu koskee ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Tämän jälkeen myös puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) kommentoi, että on syytä epäillä, että hänenkin matkapuhelintaan on kuunneltu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme