Mainos
Mainos

Perussuomalaisten Packalén: Elämän realismi turhautti poliisin työssä

Perussuomalaisten uusi kansanedustaja, Helsingin päivystävänä komisariona toiminut Tom Packalén haluaa keskittyä tulevalla kaudella kolmeen asiaan: harmaan talouden kitkemiseen, maahanmuuttoon ja katuturvallisuuteen.

Packalénin työkokemusten mukaan Helsinki on raadollinen paikka. Hänen mukaansa kaupungilla on liian vähän poliiseja siihen nähden, miten paljon kaupungilla tapahtuu.

– Kyllä elämän realismi tulee selkeästi esille poliisin työssä. Poliisina turhauduin vaikutusmahdollisuuksiini, joten halusin päästä vaikuttamaan lakeihin ja budjetteihin eduskunnassa, Packalén kommentoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Maahanmuutossa Packalén näkee ongelmana sen, että Suomi antaa turvapaikanhakijoille enemmän vastikkeetonta rahaa kuin muut EU-maat. Hän ei pelkää, että hänen puheensa tulkitaan rasistisiksi.

– Perussuomalaiset on rehellisten maahanmuuttajien puolue. Kaikki tietävät, että maahanmuutossa on ongelmia, ja ne vaan pahenevat jos ei niistä puhuta, Packalén toteaa.

Juvonen: Vanhusten asiat kuntoon

Perussuomalaisten toinen uusi kansanedustaja, hoitoalalla pitkään työskennellyt Arja Juvonen aikoo tarttua tulevalla nelivuotiskaudella etenkin vanhusten asioihin.

– Edellisissä vaaleissakin luvattiin, että vanhustenhuollon ja hoitajien asiat laitetaan kuntoon. Eipä niin ole vielä tapahtunut, Juvonen sanoo Huomenta Suomessa.

Juvonen aikoo esittää voimakkaita kantoja vanhuslakiin.

– Ihmisillä on oikeus hyvään hoitoon loppuun asti. Yhteiskunnan tehtävänä on kustantaa vanhustenhuolto.

Juvosen mukaan vanhusten asiat näyttävät kiinnostavan kansalaisia. Sen huomaa hänestä siinä, että kansa on tällä kertaa valinnut eduskuntaan paljon hoitoalan ihmisiä.

(MTV3)

Katso perussuomalaisten kansanedustajien Arja Juvosen ja Tom Packalénin haastattelu: (Huomenta Suomi 19.4.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme