Mainos
Mainos

Perussuomalaisten rivijäsen huolissaan: "Voiko illalla liikkua rauhassa?"

Perussuomalaisten puoluekokous on käynnissä parhaillaan Turun Logomossa. 

MTV Uutisten tapasi kokouspaikalla perussuomalaisten rivijäseniä ja kyseli heidän mielipiteitään muun muassa Immos-kohuun ja Kreikka-päätöksiin.

– Kyllä minä irtisanoudun ihan täysin hänen lausunnoistaan. Se on surullista, että sillä on saatu kaikki hyökkäämään koko puoluetta vastaan, vaikka kyseessä on ollut yksittäisen ihmisen oma mielipide, keravalainen Ville Pihola sanoo.

Turussa järjestetään illalla mielenosoitus monikulttuurisuuden puolesta. 

– Vähän sellaista epävarmaa tunnelmaa on luonut, että kun on järjestetty mielenosoituksia koko puoluetta vastaan, että voiko tuonne illalla lähteä rauhassa kävelemään, vai pitääkö ottaa rintamerkit pois, ettei kukaan tunnista perussuomalaiseksi, Pihola jatkaa.

Osa jäsenistä ymmärtää, että Kreikka-päätöksissä oli pakko tehdä kompromisseja. Juankoskelainen Markku Nieminen arvelee, että Kreikka-päätös kismittää ihan kaikkia.

– Kun pirulle antaa pikkusormen, niin tietäähän sen, miten siinä käy. Nyt ollaan sitten jo siinä vaiheessa, että otetaanko potilaalta letkut vai kuinka? Se on vaikea ratkaisu, Nieminen sanailee.

Puoluekokouskävijöiden konkari Pekka Leskinen on lähtenyt Kangasniemeltä liikkelle pienestä kesäflunssasta huolimatta.

– 45:s puoluekokous on menossa. Pieni flussa ei haittaa kun politiikka on kyseessä. Tämä on elämäntapa. Olen edelleen monessa luottamustoimessa mukana. Tunnelma kokouksessa on oikein hyvä, Leskinen sanoo.

– Lehdistö ja televisio yrittävät meitä mustamaalata. Toivoisin, että nyt rauhoituttaisiin ja jatkettaisiin ihmisten asioiden hoitamista. Kyllä se tästä – kasvetaan Suomen suurimmaksi, Leskinen jatkaa pilke silmäkulmassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme