Mainos
Mainos

Perussuomalaisten Ruohonen-Lerner: Hallitukseen menon ehdot vielä auki

Perussuomalaisilla ei ole vielä lukkoon lyötyjä kynnyskysymyksiä hallitukseen menolle, katsoo kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Pirkko Ruohonen-Lerner (ps.).

MTV3:n Politiikkaa Bottalla -nettisarjassa haastateltu Ruohonen-Lerner sanoo, että esimerkiksi EU-maiden talouskriisiin liittyvät päätökset eivät vielä itsessään riitä kynnykseksi hallitustyölle, vaan kyse on asioiden kokonaisuudesta.

– Hallituksessa tietenkin joutuu tekemään kompromisseja. Sehän on ihan selvää. En usko, että yhdelläkään vihreällä eduskuntavaaliehdokkaalla 2007 oli näissä vaaliläpysköissä, että me hyväksymme, että Suomeen rakennetaan kaksi suurta uutta ydinvoimalaa.

Politiikan toimittaja Eeva Lehtimäki tenttasi kansanedustajaa myös puolueen kuuluisasta vaaliohjelmasta. Esimerkiksi se virhe, että ruotsinkielisen FST:n toiminta rahoitettaisiin valtion budjetista, oli Ruohonen-Lernerin mukaan "pieni lipsahdus".

– Se on ihan positiivista meidän kannalta, että siitä ohjelmasta keskustellaan. En minä muista, että minkään puolueen ohjelmasta oltaisiin näin paljon keskusteltu.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme