Mainos
Mainos

Perussuomalaisten Soini odottaa ratkaisua vaalirahakohuun

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kehottaa kaikkia puolueensa kunnallisvaaliehdokkaita pitämään tarkkaa kirjaa vaalikampanjansa raha-asioista. Järvenpäässä Perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksessa puhunut Soini muistuttaa, että vaalirahoitukseen on tulossa muutoksia, ja siksi kaikkien kunnallisvaaliehdokkaiden tulee pitää kirjaa kampanjan tuloista ja menoista.

Vaalirahoituksesta syntynyttä soppaa Soini pitää vanhojen puolueiden keitoksena.

- Perussuomalaiset eivät saaneet puolueena, eikä yksikään Perussuomalaisten kansanedustaja saanut vaalirahaa Kehittyvien maakuntien Suomelta, hän sanoi.

Soini sanoi myös uskovansa, että ensi viikonloppuna järjestettävä Keskustan puoluekokous tuo ratkaisuja vaalirahoituskohuun. Soinin mukaan erityisesti Keskusta-johtajien valinnalla on suuri merkitys kohun laantumiseen.

- Keskustalla on viikon päästä puoluekokous, jossa tämä asia aika paljon kristallisoituu ja kietoutuu. Eiköhän tässä jotain ennen juhannusta tapahdu, Soini ennusti MTV:n haastattelussa.

Soini hamusi puolueneuvoston kokouksessa puolueelleen myös uusia kunnallisvaaliehdokkaita ja puolueen edustajaa mahdollisimman moneen kuntaan, jossa ei vielä sellaista ole. Hän kertoi myös itse asettuvansa ehdolle lokakuussa pidettävissä vaaleissa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme