Mainos
Mainos

Perussuomalaisten Soini: Perusasioista ei voi tinkiä

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini pitää kotimarkkinoihin panostamista tärkeimpänä seikkana nykyisen talousmyllerryksen keskellä.

-Monien ihmisten työllisyys ja hyvinvointi on kiinni kotimaisesta kulutuskysynnästä ja nyt täytyy pitää huoli siitä, että kaikilla kansankerroksilla on mahdollisuus ja vara kuluttaa, koska se on suoraa suomalaista työllisyyttä, Soini toteaa Huomenta Suomen Kuntavaalitentissä.

Soinin mukaan myös kuntatasolla täytyy satsata siihen, että työllisyys pysyy hyvänä ja että kulutuskysyntää on.

-Jos työttömyys kasvaa se on suoraan pois kunnan verotuloista ja vaikuttaa kunnan palveluiden saatavuuteen.

Työttömyyttä ratkottaessa on Soinin mukaan tärkeintä keskittyä ensin kotimarkkinoille ja siksi mies muistuttaakin, että työperäinen maahanmuutto ei voi olla ainoa ratkaisu.

-Tärkeää olisi saada ensin omat työttömät töihin, heitä on silti vielä 200 000, ja turvattua nykytyöllisyys. Me tarvitsemme tänne ammattitaitoisia täydentäjiä, mutta nyt täytyy pitää huolta niistä ihmisistä jotka täällä jo ovat.

Taloudellisia satsauksia niin kunnissa kuin valtakunnallisella tasolla Soini kaipaa erityisesti julkiseen rakentamiseen.

-Nyt kun hinnat halpenevat, on tärkeää, että julkista rakentamista, teitä ja peruskorjauksia tehdään, jotta tätä kautta verenkierto pysyy, Soini muistuttaa.

Soini muistuttaa myös, että talouden ollessa tiukalla, monesta muusta asiasta voi tinkiä, mutta perusasioista ei.

-Kaikista tärkeintä on, että huolehditaan ihmisten terveydestä ja lasten koulutuksesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme