Mainos
Mainos

Perussuomalaisten Välikangas puolustautuu: Kokoukset eivät olleet laittomia

Perussuomalaisten Helsingin piirin puheenjohtajaksi noussut Arto Välikangas puolustaa piirin valintoja.

Puheenjohtajan pallilta pudotettu Juha Väätäinen kritisoi aamulla Radio Novan haastattelussa, että puheenjohtajavaihdos tehtiin hänen lomansa aikana laittomissa kokouksissa.

– No niinhän hän väittää, mutta perusteet puuttuvat. Laittomuuksia ei ole tapahtunut – paitsi Väätäisen kohdalla: hän ei suostunut panemaan toimeen hallituksen tekemiä päätöksiä, Välikangas kertoo MTV3 Uutisille.

Välikankaan mukaan kiistakysymykseksi nousi se, kenet valitaan vaalipäälliköksi. Hallitus valitsi tehtävään henkilön kokouksessa, jossa Väätäinen ei ollut paikalla. Väätäinen ei Välikankaan mukaan suostunut tähän, vaan halusi ehdottaa uutta ihmistä.

– Hän sanoi, että lähtee Espanjaan ja mitään päätöstä ei saa tehdä, ennen kuin hän tulee takaisin. Sitten viisi jäsentä vaati kokouksen pitämistä puheenjohtajan erottamiseksi, koska tilanne vaikutti aika mahdottomalta, Välikangas kertoo.

Välikankaan mukaan Väätäinen päätti itse jäädä kokouksista pois.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme