Mainos
Mainos

Pesäpalloliitto järkyttyi nuoren pelaajan kuolemasta

Pesäpalloliitossa on järkytytty 19-vuotiaan pelaajan kuolemasta Hyvinkään ampumavälikohtauksessa. Nuorukainen pelasi pesäpalloa Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueessa.

Liiton tiedotteessa sanotaan, että tapahtunutta on mahdotonta käsittää todeksi.

– Menestyneen ja kaikin puolin hienon nuoren miehen ja huippupesäpalloilijan elämä on päättynyt aivan liian varhain. Koko pesäpalloyhteisön ajatukset ovat tällä hetkellä vain ja ainoastaan uhrien läheisten luona. Haluamme esittää syvimmän osanottomme kaikille, joita Hyvinkään tragedia on koskettanut, tiedotteessa lukee.

Pesäpalloliitto ja Superpesis ovat peruneet kaikki aikuisten sarjaottelut kolmelta ylimmältä sarjatasolta viikonlopun ajalta tapahtuneen takia.

– Pesäpallo tuntuu hyvin pieneltä asialta juuri nyt. Jaksamista ja energiaa tarvitaan muualla, tiedotteessa perustellaan.

– Pesäpalloliitto ja Superpesis ottavat osaa läheisten suureen suruun. Toivomme, että uhrien muistoa kunnioitetaan kaikkien toimijoiden taholta.

(MTV3)

Katso Panu Markkasen juttu Hyvinkäältä (Tulosruutu 26.5.2012)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme