Mainos
Mainos

Petrolirekka nurin Porvoossa

Lentopetrolilastissa olleen rekan perävaunu kaatui tiellä numero 148 Porvoossa aamulla. Rekassa oli kaikkiaan reilut 50 tonnia petrolia, josta on tähän mennessä tihkunut vain vähän maastoon. Rekan säiliöosa oli puolen päivän jälkeen edelleen nurin, ja sen nostoyritykseen päästään aikaisintaan iltapäivällä.

Rekan kuljettaja säilyi turmassa vammoitta.

Turmapaikka on Fortumin Seolta nelisensataa metriä Fortumille päin tiellä numero 148. Liikenne paikalla kulkee pätkittäin toista kaistaa. Auton nostoyritysten aikana tie on kokonaan suljettu muulta liikenteeltä.

Täysperävaunurekka oli matkalla Fortumin jalostamolta lentoasemalle noin kello 7.20, kun sen edessä ollut auto kääntyi vasemmalle pois tieltä. Rekka joutui jarruttamaan voimakkaasti, minkä jälkeen perävaunu luisui penkereelle ja kaatui katolleen. Myös vetoauto kulkeutui penkalle, mutta säilyi kuitenkin pyörillä.
Onnettomuushetkellä keli oli liukas ja räntäsateinen.

Onnettomuuspaikalle lähetettiin Fortumin palokunta, Porvoon palolaitoksen yksiköitä ja Kulloon vapaapalokunta. Rekan ympäristö vaahdotettiin ja petrolia tippuvien kohtien alle asetettiin keräilyaltaita.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme