Mainos
Mainos

Pettäjäsivusto sinnikkäänä: Käytämme Vanhasen kuvaa mainoksessa

Pettäjäsivustona tunnettu Ashley Madison aikoo käyttää mainoslakanassaan entisen pääministerin Matti Vanhasen kuvaa Vanhasen kiellosta huolimatta.

Sivuston mukaan nykyään Perheyritysten liiton toimitusjohtajana toimiva Vanhanen on ilmoittanut, että ei anna kuvansa käyttöön lupaa. Kiellosta ei kuitenkaan aiota välittää.

– Juristiemme mukaan voimme käyttää kuvaa, koska se on julkisella paikalla otettu ja kuvan ottaja on antanut meille oikeudet käyttää kuvaa. Lisäksi Vanhanen on julkisuuden henkilö ja poliitikko, sanoo Ashley Madisonin Suomen maajohtaja Timo Uusi-Kerttula.

Uusi-Kerttulan mukaan mainoslakana on ilmestymässä Helsingin katukuvaan lähipäivinä. Vanhasen mahdollisia reaktioita tosin pelätään yhtiössä.

– Pelkäämme, että hän hakee oikeudelta päätöksen, joka kieltäisi kuvan käytön.

Sivusto on aiemmin kohahduttanut käyttämällä mainoslakanassaan Ilkka Kanervan kuvaa. Uusi-Kerttula selittää sivuston mainosstrategiaa näin:

– Periaatteenamme on, että käytämme mainonnassamme sellaisten poliitikkojen kuvia, jotka ovat sekoilleet naisasioissaan. Kanerva ja Vanhanen ovat samassa joukossa Bill Clintonin ja prinssi Charlesin kanssa, että kovaan joukkoon ovat miehet päässeet, hän muotoilee.

Lisäksi sivuston mainostamisessa turvaudutaan Uusi-Kerttulan mukaan katujen varsien banderolleihin, koska tuotteen mainostaminen on muuten niin vaikeaa.

Vanhasen kuvan päätymisestä mainoslakanaan kertoi ensimmäisenä Hymy-lehti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot