Mainos
Mainos

Pidätetty thaimaalaisnainen myönsi suojaamattoman seksin

Kuopion rikospoliisi kuulusteli tänään iltaan saakka hiv-positiivista thaimaalaista naista, joka on pidätettynä epäiltynä tapon yrityksestä.

Nainen kertoi poliisille, että hän on vuoden 1996 alun jälkeen ollut suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä kolmen miehen ja yhden naisen kanssa. 37-vuotias thaimaalaisnainen yksilöi kuulustelussa näiden neljän henkilöllisyyden. Poliisin tiedossa ei ole, ovatko he saaneet hiv-tartunnan.

Kuopiossa asuva nainen otettiin kiinni ja pidätettiin eilen. Aiemmin Kuopion yliopistollisen sairaalan infektioyksikkö oli ilmoittanut julkisuuteen, että jopa kymmenien ihmisten epäillään saaneen hiv-tartunnan suojaamattomassa seksisuhteessa Kuopiossa. Thaimaalainen nainen saapui Suomeen kaksi vuotta sitten. Hän on ollut aviossa kuopiolaisen miehen kanssa, eronnut tästä ja siirtynyt asumaan toisen miehen luokse.

Rikospoliisi ilmoitti myöhään illalla, että naisen kuulustelut keskeytetään huomisen ajaksi. Poliisin on esitettävä naista vangittavaksi ylihuomenna puoliltapäivin Kuopion käräjäoikeudessa. Muussa tapauksessa hänet on laskettava vapaaksi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme