Mainos
Mainos

Pienkone löytyi palaneena – koneessa olleet kuolleet

Kadoksissa ollut pienkone löytyi palaneena Rääkkylästä Pyhäselän jäältä tänään illalla. Koneessa olleet kaksi miestä löydettiin kuolleina.

Ultrakevyt pienkone löytyi palaneena Pyhäselän jäältä, läheltä Rääkkylän kirkonkylää.

Kone oli lähtenyt Kiteen lentokentältä puolenpäivän aikaan lennolle kohti Rääkkylää. Yli 70-vuotiaan kiteeläisen lentäjän lisäksi matkustamossa oli yksi kiteeläinen samanikäinen mies.

Miesten tarkoituksena oli käydä Rääkkylässä ja palata iltapäivällä takaisin Kiteelle. Kun konetta ei illansuussa alkanut kuulua takaisin, tekivät lentäjän omaiset asiasta ilmoituksen hätäkeskukseen noin kello 18.30.

Poliisi ja pelastuslaitos käynnistivät koneen etsinnät apunaan lentopelastuskeskus. Pelastuslaitoksen kelkkapartio löysi palaneen koneen jäältä. Koneen sisällä oli kuolleina kaksi miestä. Poliisin arvion mukaan miehet ovat lentäjä ja matkustaja.

Kone oli kaksipaikkainen ultrakevyt pienkone, joka oli varustettu ponttooneilla, joten sillä voi laskeutua myös lumeen ja jäälle.

Viranomaisilla ei ole tässä vaiheessa minkäänlaista tietoa siitä, mitä koneelle on tapahtunut. Onnettomuuskeskuksen tutkija on saapumassa paikalle käynnistämään onnettomuuden tutkintaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot