Mainos
Mainos

Pienoiskiväärin kanssa huoltoasemalle kävellyt mies kiinni Siilinjärvellä – henkilökunta suostutteli luovuttamaan aseen

Aseistautunut mies on otettu otettiin kiinni huoltoasemalta Siilinjärvellä. Asiasta tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Hätäkeskukseen noin kello 15 tulleen ilmoituksen mukaan mies oli tullut siilinjärveläiselle huoltoasemalle sisälle pitkä ase mukanaan. Ennen poliisipartioiden tapahtumapaikalle saapumista huoltoaseman henkilökunta oli poliisin mukaan saanut mieheltä puhumattamalla aseen pois.

Huoltoasema tyhjennettiin asiakkaista turvallisuussyistä tapahtuman selvittämisen ajaksi. Osa asiakkaista oli oma-aloitteisesti poistunut sisätiloista havaittuaan miehen aseen kanssa.

Poliisi otti sekavan miehen kiinni huoltoaseman sisätiloista. Mies vastusti kiinniottamista voimakkaasti.

Miehen hallussa ollut ase todettiin pienoiskivääriksi. Ase ei ollut ladattu. Kiinniotetulla miehellä on hallussapitolupa pienoiskiväärille. Miehen epäillään lisäksi tulleen päihtyneenä autolla huoltoasemalle. Tapahtumaan liittyvät rikosnimikkeet täsmentyvät tutkinnan edetessä.

Mies ei uhannut aseella henkilökuntaa tai asiakkaita. Tapahtuma-aikaan huoltoaseman sisätiloissa ja piha-alueella oli runsaasti asiakkaita.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme