Mainos
Mainos

Pietarsaaren räjähdyksen syy selvillä

Pietarsaaren toissapäiväisen räjähdyksen taustalla oli kosto tai pelottelu. Räjähdyksessä menehtyneen miehen aikomuksena oli uhata räjähteillä pietarsaarelaismiestä, jonka kanssa hän oli riidoissa. Kassissa ollut räjähde kuitenkin laukesi ennen aikojaan. Turmassa kuollut oli eteläsuomalainen yli 60-vuotias mies.

Pietarsaaren-rajahdys

Tutkinta lähti etenemään sen jälkeen, kun uhrin henkilöllisyys varmistui oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa. Menehtynyt oli Etelä-Suomessa asuva hieman yli 60-vuotias mies. Mies oli tuomassa räjähteitä pietarsaarelaismiehen luokse, jonka kanssa hän oli riidoissa. Räjähde kuitenkin laukesi ennen aikojaan. Räjähteen laadusta tai siitä, mistä aine on peräisin, ei ole toistaiseksi tietoa.

Räjähdys Pietarsaaressa

Poliisi on tutkinut räjähdyspaikan ja ottanut sieltä näytteitä. Räjähteen laatu selviää laboratoriotutkimuksissa. Rikospaikkatutkinta saatiin valmiiksi eilen ja katua päästiin siivoamaan räjähdyksen jäljiltä tänä aamuna.

Maanantaisessa räjähdyksessä menehtyi yksi ihminen ja yksi loukkaantunut vietiin sairaalahoitoon.
(MTV3-STT)

Jarkko Sipilä haastattelee rikoskomisario Raimo Latvalaa Lounasuutisissa. (1.03)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme