Mainos
Mainos

Pietarsaaren rengasliikkeen syttymissyy epäselvä

Poliisi on selvittänyt maanantai-iltana alkanutta rengasliikkeen paloa Pietarsaaressa. Palon eteneminen on saatu selvitettyä erittäin tarkasti.

Syttymissyy on epäselvä, mutta mahdollinen rikos on pystytty poissulkemaan . Tämän lisäksi on lähes 100 %:n varmuudella on voitu poisulkea mahdollinen sähkövika.

Edelleen on kuulustelujen perusteella selvinnyt, että palo on alkanut rakennuksen keskivaiheilta rengashallin puolelta, ja tätä tukee myös paikalla suoritettu tekninen tutkinta.

Hallissa on työskennelty maanantaina aivan normaalisti, ja viimeiset työntekijät ovat poistuneet noin klo 17.00 aikaan. Hälytys on tullut Aluehälytyskeskukselle klo 19.23. Koska tuho on ollut täydellinen, on tekninen tutkinta erittäin vaikeaa ja jopa mahdotonta.

Rakennuksessa räjähti melko pian palomiesten paikallesaavuttua erittäin voimakas palokaasuräjähdys, jonka kälkeen palo levisi kauttaaltaan koko rakennukseen. Vahingot markkamääräisesti arvioituna huomattavat. Asianomistajia on poliisi kirjannut tähän mennessä 37. Esimerkiksi kahdeksan autoa paloi kokonaan sekä usean eri firman autonrenkaat, jotka olivat rakennuksessa säilytyksessä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot