Mainos
Mainos

Piha: Keskustan ulkopolitiikka vanhoillista

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, europarlamentaarikko Kirsi Piha moittii keskustan puheenjohtajaa Esko Ahoa vanhoillisesta ulkopoliittisesta keskustelusta ja hallitusyhteistyön liian aikaisesta lämmittelystä.

-Aho on sitä mieltä, että SDP ja keskusta luovat ulkopolitiikan valtavirran kokoomuksen ollessa avoimen Nato-keskustelunsa tähden tästä ulkona. Onko Aho nyt virittelemässä hiukan heppoisin eväin vanhaa kunnon ulkopoliittista uskottavuuskeskustelua, Piha kyseli tänään Oulussa.

-Ulkopolitiikka on Suomen ollessa EU:n jäsen kuitenkin muuttunut ilmeisesti Ahon huomaamatta. On vaikea nähdä änkyräkeskustaa Väyrysineen ulkopolitiikan valtavirtaa edustavana modernia puolueena, Piha sanoo.

-Kokoomus haluaa selvästi tehdä Suomen ulkopolitiikkaa EU:n jäsenenä, mutta Ahon keskusta on suhtautumisessa EU:hun täysin hajallaan, Piha kritisoi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme