Mainos
Mainos

Piirainen: En pelännyt lähtöpasseja

Hiihtoliitto päätti tämänpäiväisessä kokouksessaan, että Jari Piirainen saa jatkaa tehtävässään liiton toimitusjohtajana. Piirainen kiistää pelänneensä päinvastaista ratkaisua.

- En pelännyt. Niin kuin olen monta kertaa sanonut, että jos sillä sivuun siirtämiselle on perusteita olemassa, se kannattaa tehdä, hän muotoilee.

Liiton johtohahmot kutsuttiin koolle dopinguutisoinnin herättämien kysymysten vuoksi. Johtokunta päätti yksimielisesti pyytää kirjallisen selvityksen niiltä henkilöiltä, jotka ovat esittäneet väitöksiä dopingjupakkaan liittyen tai joihin väitteitä on kohdistettu.

- Henkilökohtaisesti ei ole mitään oikaistavaa, ja teen mielelläni sen selvityksen, mikä tuossa tiedotteessa todetaan ja jonka ulkopuolinen selvityshenkilö tulee sitten pyytämään.

Entisen päävalmentajan Kari-Pekka Kyrön häneen kohdistamiin syytöksiin Piirainen ei löydä perusteita.

- No totta kai se harmittaa siinä suhteessa, että hänellä on jäänyt ilmeisesti jotain kertomatta aikanaan niissä 3-4 erillisessä tutkimuksessa.

- Se on vähän niin kuin ammatinvalintakysymys. Jos ei tässä ammatissa tällaisia syytöksiä aina silloin tällöin kestä, niin sitten kannattaa vaihtaa ammattia, Piirainen sanoo.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme