Mainos
Mainos

Piiraisesta AKT:n uusi puheenjohtaja

Marko Piirainen on valittu Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n uudeksi puheenjohtajaksi.

Tällä hetkellä Piirainen toimii Työväen Sivistysliitto TSL ry:n hallintojohtajana. Samalla hän on hoitanut myös henkilöstöpäällikön, työsuojelupäällikön ja pääsihteerin sijaisen tehtäviä.

Piiraisella on 12 vuoden työkokemus AKT:sta, jossa hän on työskennellyt muun muassa talouspäällikkönä, henkilöstöpäällikkönä, työsuojelupäällikkönä, sosiaalisihteerinä, palkkasihteerinä ja aluetoimitsijana.

Piirainen on ollut myös AKT:n hallituksen varajäsen, työvaliokunnan jäsen, vaalivaliokunnan puheenjohtaja ja työsuojelutoimikunnan puheenjohtaja.

Piirainen on myös Porvoon Nuoret Kotkat ry:n puheenjohtaja ja Porvoon sosialidemokraattisen kunnallistoimikunnan sihteeri.

(MTV3)

Katso Matti Maunun juttu (Seitsemän uutiset 30.11.2012)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot