Mainos
Mainos

Pika-alukset jäivät rantaan tuulen vuoksi

Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöivät pika-alukset ovat joutuneet jäämään rantaan kovan tuulen vuoksi. Normaaliin liikenteeseen palattaneen huomenna.

SuperSeaCat

Silja Linen SuperSeaCat Four joutui peruuttamaan iltapäivävuoronsa Helsingin ja Tallinnan välillä. Myös Tallinkin Auto Express peruutti päivävuoronsa ja jäi maihin. Liikenne jatkunee normaalisti huomenna.

Kovan tuulen varoitus on annettu tälle päivälle mm. Suomenlahden itäosaan, Pohjois-Itämeren länsiosaan ja Saaristomerelle. Tuulta oli luvattu 18 metriä sekunnissa. Myrskyvaroitus on puolestaan voimassa esimerkiksi Suomenlahden länsiosissa ja Pohjois-Itämeren itäosissa, jossa itätuuli puhaltaa paikoin 21 metriä sekunnissa.

Nordic Jet Line

Myös muut nopeat alukset olivat poissa pelistä. Nordic Jet Linen katamaraanit vedettiin jo aiemmin pois liikenteestä turvatestauksissa ilmenneiden puutteiden takia. Liikennöintitauko jatkuu ainakin koko marraskuun. Linda Linen kantosiipialukset taas lopettivat liikennöinnin jo lokakuun lopussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme