Mainos
Mainos

Pikkulapsi pelastui täpärästi palosta Kemissä

Alle kouluikäinen pikkulapsi pelastui täpärästi asuinhuoneiston tulipalosta Kemissä tänä iltana. Hän oli palon syttymisen aikaan kotona yksin, sillä hänen äitinsä oli lähtenyt pikaisesti käymään lähikaupassa.Kaksio kärsi palossa pahoja vaurioita.

Hälytys palosta tuli hieman kello 19:n jälkeen. Seutukunnan päivystävä palomestari Matti Eskonniemi kertoo, että palokunnan päästyä paikalle toisessa kerroksessa sijaitsevasta huoneistosta tuprutti jo savua rappukäytävään. Samalla äiti palasi kaupasta ja kertoi, että asunnossa on lapsi nukkumassa.

Palokunta mursi oven ja teki savuhyökkäyksen asuntoon. Lapsi löytyi makuuhuoneesta. Eskonniemi uskoo, että lapsen pelasti se, että huoneen ovi oli kiinni. Hänen mukaansa lapsi voi hyvin, mutta hänet vietiin kaiken varalta tarkastettavaksi sairaalaan.

Asunto paloi pahoin eteisestä, josta palon arvellaan aaneen alkunsa. Muu asunto kärsi tuntuvia vahinkoja. Palo saatiin rajoitettua yhteen huoneistoon, eikä talon asukkaita tarvinnut evakuoida.

Palon havaitsi saman rapun asukas. Palon syttymissyytä ei tiedetä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme