Mainos
Mainos

Hukkuneelle pikkutytölle suruhartaus Janakkalassa illalla – etsintöihin osallistui 200 ihmistä

Turengissa järjestetään tänään suruhartaus eilen hukkuneena löydetyn pikkutytön muistoksi.

Janakkalan Turengissa kadonnut kolmevuotias tyttö löytyi eilen kuolleena kotinsa läheisestä joesta.

3-vuotias tyttö oli kadonnut oman kotinsa pihasta noin puoli kymmenen maissa aamulla. Hänen mukanaan oli kaksi koiraa, joista isompi oli palannut myöhemmin kotipihaan. 

Janakkalan seurakunnan tiedottaja Sinikka Jokela kertoo MTV Uutisille, että surullinen tapaus koskettaa selvästi koko turenkilaista yhteisöä.

– Tänään järjestetään kello 18.00 suruhartaus Turengin kirkossa. Siellä on paikalla seurakunnan työntekijöitä, joiden kanssa voi keskustella. Kirkossa voi myös sytyttää kynttilän tai vain hiljentyä, Jokela sanoo.

Kirkon ovet ovat poikkeuksellisesti tänään auki klo 11–19.

Etsintöjen johtajan mukaan eilen Janakkalan maastossa oli kaikkiaan noin 200 ihmistä etsimässä tyttöä. Mukana oli poliisin lisäksi vapaaehtoisen pelastuspalvelun Vapepan jäseniä ja paikkakuntalaisia.

Seurakunnasta ei osata ennustaa suruhartauteen tulijoiden määrää.

– Täällä on esimerkiksi paljon etsintöihinkin osallistuneita. Tapaus puhuttaa kyllä paljon ja vanhempia ajatellaan, Jokela sanoo.

Hämeen poliisi jatkaa tapauksen selvittelyä. Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme