Mainos
Mainos

Pilkkivoittajat huijareina

Väärän järven kalat tuottivat pilkkikilpailijoille voitoiksi moottorikelkat Kilpisjärvellä. Toukokuun alussa pidetyssä kaksipäiväisessä pilkkitapahtumassa molempien päivien voitto oli otettu kaloilla, jotka eivät olleet kasvaneet Kilpisjärvessä. Vilppi paljastui, kun järjestäjät toimittivat kalat tutkimuksiin Helsingin yliopistoon.

Voittopalkintoina olleet moottorikelkat menivät samaan perheeseen, isälle ja pojalle. Vilpin tultua ilmi voittajat palauttivat järjestäjille voittopalkintojen arvon rahana. Järjestäjät ovat ottaneet yhteyttä toisiksi sijoittuneisiin ja tarjonneet heille voittopalkintoina rahaa tai moottorikelkan.

Vilpillinen menettely oli tullut järjestäjien tietoon mukana olleelta kilpailijalta, joka oli ihmetellyt ensipalkinnon menemistä samaan kittiläläiseen perheeseen jo kolmantena vuonna peräkkäin. Rikossyytettä asiasta ei ole ainakaan vielä nostettu.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme