Mainos
Mainos

Pimeydelle piste? Aurinkoa nähdään, lunta ehkä tapaninpäivänä

Vaikka etelässä voidaankin iloita lumitöiden puutteesta, monet odottavat jo kirkkaita ja kylmiä pakkaspäiviä. Niitä saadaan kuitenkin odotella vielä pitkä tovi.

Etelässä kylmenee hieman viikon aikana, mutta lämpötilat pysyvät plussan puolella, kertoo MTV:n meteorologi Mette Mannonen.

– Pakkasta on luvassa vasta joulun jälkeen tapaninpäivänä. Silloin on mahdollista, että tulee jopa lunta, Mannonen kertoo.

Paukkupakkasia ei kuitenkaan ole näkyvissä ja sää lauhtuu taas jo ennen vuodenvaihdetta.

Lapissa tilanne on toinen.

– Lapissa pakkanen kiristyy huomenna, mutta ehtii lauhtua jouluksi. Ennen vuodenvaihdetta saattaa tulla kireitäkin pakkasia.

Vaikka kelit pysyvätkin etelässä lauhana, täysin valottomilta päivät eivät näytä. Aurinko saattaa paistaa huomenna, ylihuomenna ja jouluaattonakin.

– Tiistaina on mahdollisuus, että aurinko näkyy maan länsiosassa ja ehkä etelässäkin. Siellä täällä voi paistaa keskiviikkona ja jouluaattonakin saattaa olla aurinkoista. Kyllä aurinkoakin nähdään!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme