Mainos
Mainos

Piparimuotit ja pyykkipojat tämän vuoden jouluvalotrendejä

Enää pelkkä valosarja ei riitä suomalaisille jouluvaloksi. Valoissa pitää olla nyt koristeita ja ideaa. Airamin mukaan esimerkiksi piparkakkumuotteihin laitetut valot menevät nyt kaupaksi. Toinen uutuus on pyykkipoikavalosarja, jonka voi ripustaa esimerkiksi keittiöön korttipidikkeeksi.

– Kausi on myös pidentynyt, ensimmäiset valot viritellään jo heinäkuun lopussa valaisemaan rapujuhlia, MTV3:n Huomenta Suomessa vieraillut Airamin markkinointijohtaja Kari Niemenmaa kertoo.

Ulkomailla usein valoilla tehdään joulun tunnelma. Yhdysvalloissa talot vilkkuvat mitä erilaisimpia valoja, Kiinassa jouluvalot pitävät myös ääntä.

– Meillä on rekvisiitta Suomessa kunnossa, kun meillä on lunta. Muualla tehdään valoilla joulu, meillä valo on yksi elementeistä. Valojen kanssa rauhoitutaan kotona rankan työpäivän jälkeen, suomalaiset haluavat rauhallista ja hillittyä, eivätkä melskettä.

Uutuuksien lisäksi myös perinteisiä valoja myydään vuodesta toiseen. Yksi monikymmenvuotinen suosikki on ollut esimerkiksi ikkunaan laitettava, nelikynttiläinen valo.

Katso Airamin Kari Niemenmaan haastattelu: (Huomenta Suomi 17.12.2010)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme