Mainos
Mainos

Pirkkalaan uusi iso logistiikkakeskus - "merkittävä työnantaja"

It-alan tukkuri ALSO Finland rakentaa suuren logistiikkakeskuksen Pirkkalaan Pirkanmaalle, yhtiö kertoo. Logistiikkakeskuksen on määrä valmistua vuonna 2016 Pirkkalan Linnakallion alueelle.

Yhtiön mukaan kyse on kymmenien miljoonien eurojen investoinnista. Tarkkaa summaa yhtiö ei kerro. ALSO Finland työllistää Suomessa nykyisin 200 ihmistä.  

ALSO oli jo aiemmin kertonut rakentavansa uuden logistiikkakeskuksen Pirkanmaalle, mutta tiedotti tänään tarkemmin suunnitelmistaan.    

- Kartoitimme eri vaihtoehtoja uudeksi sijainniksi naapurimaat mukaan lukien. Meille tuli selväksi, että kun nykyinen palvelulupaus nopeista toimituksista halutaan säilyttää, paras valinta meille oli Pirkkala, sanoo ALSO Finlandin toimitusjohtaja Mervi Airaksinen tiedotteessa.  

Pirkkalan kunnassa uskotaan, että logistiikkakeskuksesta tulee merkittävä työnantaja.  

- ALSO on pienyritysvaltaiselle Pirkkalalle erittäin merkittävä, sillä yrityksestä on tulossa kunnan suurin yksityinen työnantaja, toteaa Pirkkalan pormestari Helena Rissanen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme