Mainos
Mainos

Pirkkalassa uhitelleen karhun etsinnät lopetettu

Pirkkalassa illalla ihmisille uhitelleen karhun etsinnät on lopetettu. Poliisin mukaan viimeisin havainto karhusta oli etelän suuntaan, kohti Lempäälää. Lopuksi tarkistettiin Pirkkalan Toiviosta yksi havainto, joka oli ilmeisesti hirvi. Metsäetsinnät jouduttiin lopettamaan pimeyden vuoksi.

Karhun annetaan olla nyt rauhassa, ellei se lähesty asuinalueita.

Havainto ärtyneestä karhusta tehtiin puoli seitsemältä illalla Pirkkalassa lähellä Tampereen Sarankulman ja Multisillan kaupunginosia.

Poliisilla oli etsinnässä mukana metsästäjiä, koiria ja lentokone. Koirat saivat vainun karhusta illalla ja seurasivat sen jälkiä. Karhuun ei kuitenkaan saatu näköyhteyttä.

Poliisi vaati ihmisiä poistumaan etsintäalueelta, sillä se häiritsi etsintää. Ihmiset liikuskelivat alueella jalkaisin ja autoilla tilannetta seuraamassa.

Silminnäkijä: Sydän rupesi hakkaamaan

MTV:n uutisten haastattelema Riitta Tuominen näki karhun noin 300 metrin päästä ja ilmoitti siitä poliisille.

- Kyllä sydän rupesi hakkaamaan kovasti, ja koirakin jähmettyi paikalleen. Ei muuta kuin äkkiä takaisin, Tuominen kuvailee kohtaamista.

- Se tuli metsästä ja marjastaja tai joku huusi apua. Sitten karhu nousi takajaloilleen ja alkoi karjua.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme