Mainos
Mainos

Pohjan juomavesi keitettävä edelleen

Länsiuusmaalaisen Pohjan kunnan asukkaita kehotetaan keittämään edelleen juoma- ja ruokavetensä. Pelastuslaitoksen mukaan vettä on keitettävä kymmenen minuuttia. Kehotus on voimassa ainakin viikonlopun yli.

Omakotitaloissa suositellaan lisäksi veden valuttamista 5-10 minuuttia kerrallaan veden puhdistumisen edistämiseksi, mikäli vesi on likaisenväristä tai sameaa.

Vesijohtoverkostosta on otettu laboratorionäytteitä, joiden tulokset eivät kuitenkaan ole vielä valmistuneet. Lisäksi runkovesijohtoja huuhdellaan yhä paikoin.

Juomaveden jakelupisteitä on huomisesta maanantaihin kello 9-18 Fiskarsin torilla, Kirkonkylän torilla ja Billnäsin koululla. Niissä on säiliöt, joista vettä otetaan itse omiin astioihin.

Vesiongelmat 5000 asukkaan Pohjan kunnassa alkoivat eilen aamuyöllä, kun kunnan vesitorni valui tyhjäksi jakeluverkkoon tulleesta reiästä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme