Mainos
Mainos

Pohjois-Karjalassa koulujen päättymisen hulinat vilkastuivat illalla

Pohjois-Karjalan poliisilaitos tiedottaa, että koulujen päättymisviikonlopun ilta on ollut poliisin kannalta erittäin vilkas. Viime yö oli vielä rauhallinen, mutta tänään illan aikana nuorisoa on kerääntynyt taajamiin välillä ruuhkaksi asti.

Joensuun keskustassa etenkin Laululavan ympäristö ja Ilosaari ovat olleet nuorison suosiossa. Kaikki eivät ole osanneet juhlia ihmisiksi ja poliisia on tarvittu välien selvittelijäksi moneen eri tilanteeseen.

Pohjois-Karjalan poliisilaitos saanut päivän ja illan aikana hoidettavakseen klo 22:00 mennessä 188 hälytystehtävää. Vastaava luku eilisen aikana oli 154 tehtävää.

Poliisilakiperusteisesti kiinniotettuja on majoitettu maakunnan poliisivankiloihin perjantain ja lauantain aikana 28 henkilöä. Rikosilmoituksia on kirjattu vastaavana aikana 83 kappaletta.

Rikosilmoituksiin mahtuu liikennejuopumuksia, pahoinpitelyjä, järjestysrikkomuksia ja erilaisia liikennerikkomuksia.

Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen teemana on viikonlopun ajan tehostettu nuorisovalvonta. Erityisesti pyritään puuttumaan nuorten alkoholin hallussapitoon ja välittämiseen sekä erilaisiin humalajuomiseen liittyviin lieveilmiöihin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme