Mainos
Mainos

Pohjois-Suomen hiihtokeskuksilla huippusesonki

Ennakkotietojen mukaan Pohjois-Suomen hiihtokeskukset yltävät tänä talvena ennätyksellisen hyvään tulokseen. Myös etelässä menee hyvin, jos maaliskuu on aurinkoinen.

Lämpimästä alkutalvesta huolimatta hiihtokeskusten kaudesta näyttää tulevan hyvä. Vaikka hiihtokeskusten sesonki lähti myöhäisen talventulon vuoksi liikkeelle kangerrellen, keskuksilla menee nyt ennakkotietojen mukaan hyvin.

- Jos puhutaan pelkästään myynnistä, niin olemme tällä hetkellä noin 30 prosenttia jäljessä huipusta. En usko, että mitään kasvua saadaan, mutta en usko että paljon jäädään jälkeenkään, toteaa Talma Ski -hiihtokeskuksen toimitusjohtaja Esa Pihlajaniemi.

Erityisesti Pohjos-Suomen hiihtokeskusten uskotaan yltävän ennätyksellisen hyvään tulokseen, kertoo Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Sari Tollet.

- Pohjois-Suomessa ollaan ennätystahdissa, Keski-Suomikin on pääsemässä hyvin mukaan. Etelä-Suomen hiihtokeskusten menestys riippuu hiihtolomaviikkojen ja aurinkoisen maaliskuun onnistumisesta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme