Mainos
Mainos

Pohjola ja Veikkaus vetävät tukensa Hiihtoliitolta

Vakuutusyhtiö Pohjola irtisanoo sponsorisopimuksensa Hiihtoliiton kanssa dopingkäryjen vuoksi. Pohjolan toimitusjohtaja Matti Kavetvuo kertoi ratkaisusta tänään, kun hän esitteli yhtiön viime vuoden tuloksen.

Kaletvuon mukaan yhtiö varaa itselleen myös mahdollisuuden vahingonkorvauksiin. Pohjola ei kerro, kuinka suurella summalla se on Hiihtoliittoa tukenut.

Myös Veikkauksen johtoryhmä päätti tänään, että yhteistyösopimus Suomen hiihtoliiton kanssa puretaan. Yhtiön yhteyspäällikkö Ari Tuuli muistutti, että hiihtourheilulla on suuri merkitys nuorisokasvatuksessa, mutta edellytyksiä uudelle yhteistyölle ei ole ennen kuin liitto on antanut kattavan selvityksen tapahtuneesta.

Veikkauksen sopimus hiihtoliiton kanssa on ollut noin 0,5 miljoonan markan arvoinen. Sopimukseen on sisältynyt maastohiihdon lisäksi myös yhdistetty.

-Näkyvyyselementtejä on ollut muitakin, mutta sopimus puretaan kokonaan, ei vain maastohiihdon osalta, Tuuli sanoi. Tuulen mukaan käytännössä tilanne on se, että mahdollisesta uudesta yhteistyöstä hiihtoliiton kanssa neuvotella aikaisintaan kaudelle 2002. Sekin edellyttää yhtiötä tyydyttävää selvitystä doping-sotkuista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme