Mainos
Mainos

Poliisi: Artusta ei varmennettuja havaintoja

8-vuotiaan Arttu Ollilan etsinnät jatkuvat Ylöjärvellä.

- Artusta ei ole saatu varmennettuja havaintoja. Ihmiset ovat paljon kyllä ilmoitelleet, mutta mitään varmaa ei ole tullut, kertoo Ismo Nykopp Pirkanmaan poliisista.

Aluetta on haravoitu helikopterilla, lentokoneella ja jalan. Pellot, metsät ja järvet on käyty läpi.

– Metsäkylä on uudehko omakotitaloalue. Siellä on paljon uusia ja keskeneräisiä rakennuksia, joita vapaaehtoiset ovat käyneet läpi, Nykopp kertoo.

– Jos tulee mieleen, missä Arttu voisi olla tai joku havainto 8-vuotiaasta pojasta, joka kävelee eksyneen näköisenä, niin yhteys hätänumeroon, hän toivoo.

8-vuotiasta Arttu Ollilaa on etsitty Yläjärvellä eilisestä asti. Viimeinen havainto Artusta on eiliseltä iltapäivältä kello kahdelta, kun hän lähti ystävänsä luota. Artun etsintöihin on osallistunut lukuisia vapaaehtoisia.

Arttu on n. 130 cm pitkä, hänellä on vaaleat hiukset ja ruumiinrakenteeltaan hän on tukeva. Yllään Artulla on 8848 -merkkinen vihreä talvitakki ja mustat ulkohousut. Illan ja yön aikana havainnoista voi soittaa hätäkeskuksen numeroon 112.

(MTV3)

Katso Ismo Nykopin puhelinhaastattelu (Seitsemän uutiset 21.12.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme