Mainos
Mainos

Poliisi: Cannonball-jengin juhlinta ei aiheuttanut häiriöitä Helsingissä

Helsingin poliisin mukaan moottoripyöräjengi Cannonballin 25-vuotisjuhlinta on sujunut rauhallisesti.

Yksityisuhlat järjestettiin Sedu Koskisen pyörittämässä ravintola Hernesaaren Rannassa iltakuudesta lähtien. Myöhemmin illalla paikka oli avoinna myös muulle yleisölle.

– Tietojeni mukaan kaikki on sujunut rauhalliseseti. ei mitään sen enempää häiriötä ole kirjattu raportteihin, sanoo komisario, yleisjohtaja Teemu Lappalainen MTV Uutisille.

Osallistujien määrästä ei ole tietoa. Tapahtumaa oli turvaamassa runsaasti poliiseja. Hernesaaren Ranta sijaitsee Helsingin ydinkeskustan liepeillä.

MC Cannonball on ollut viime aikoina runsaasti julkisuudessa muun muassa sen johtoon kohdistuvien vakavien rikosepäilyjen vuoksi. Lisäksi kerho on saanut julkisuutta esiinnyttyään Arman Alizadin dokumenttisarjassa Pohjantähden alla.

Lisäksi hiljattain julkaistussa kirjassa entinen jengiläinen Marko Lönnqvist kertoo oman näkökulmansa kerhon toiminnasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme