Mainos
Mainos

Poliisi ei epäile kylpyläkuolemassa rikosta

Tampereen Lapinniemen kylpylän uima-altaasta löydettiin eloton mies lauantaina kello 19.40 aikaan. Poliisin tiedotteen mukaan asiassa ei epäillä rikosta.

Poliisi korjaa julkisuudessa olleita epäilyksiä siitä, että mies olisi sukeltanut jonkun toisen kanssa kilpaa. Miehen oli havaittu sukellelleen altaassa, mutta poliisin tietojen mukaan mies on itse yrittänyt pysyä sukelluksissa ilman kenenkään myötävaikutusta.

Alkoholilla epäillään olleen osuutta asiaan.

Aamulehti kertoi, että mies oli mahdollisesti nauttinut katukaupasta hankittuja lääkkeitä. Poliisin mukaan mahdollisten lääkeaineiden ja päihteiden osuus selviää oikeuskemiallisissa tutkimuksissa. Todennäköistä on, että mies oli nauttinut ainakin yhden katukaupassa myytävän, huumausaineeksi luokiteltavan tabletin.

Oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus pyritään tekemään pikaisesti.

Poliisi tutkii seurueen toisen miesjäsenen osalta erillistä huumausainerikosta. Seurueeseen kuului Aamulehden mukaan menehtyneen lisäksi kaksi naista ja yksi mies.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme