Mainos
Mainos

Poliisi epäilee: Lapsen hukkumisen taustalla riittämätön valvonta

Valkeakoskella hukkunut pikkupoika löytyi altaasta, joka oli rakennettu pihaan varsin lähelle lapsen hiekkalaatikkoa. Veteen pudonnut lapsi ei päässyt ylös omin avuin. Poliisi epäilee, että lasta ei valvottu riittävästi.

- Mistään tahallisuudesta ei ole viitteitä. Ydinkysymys on se, onko lasta valvottu, sanoo rikoskomisario Joni Länsipuro Pirkanmaan poliisista.

Poliisi tutkii tapausta heitteillepanona ja kuolemantuottamuksena. Pojan vanhempia kuulusteltiin eilen ja heidät päästettiin sen jälkeen vapaiksi.

- Perheen tuskaa ei haluta lisätä, mutta vanhempien vastuuta ei voi ohittaa, Länsipuro sanoo.

Vuoden ja yhdeksän kuukauden ikäinen poika löydettiin vedestä perjantaina aamupäivällä. Lasta yritettiin elvyttää, mutta hän kuoli lauantain vastaisena yönä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Lapsia on tänä keväänä hukkunut Suomessa epätavallisen paljon. Pääsiäisviikolla neljä 2-10-vuotiasta poikaa hukkui eri puolilla maata.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme