Mainos
Mainos

Poliisi: Hiihtäjän katoamisilmoituksia repineen naisen henkilöllisyys selviämässä

Poliisi ei ole edistynyt viime viikon torstaina Ylläksen Kukastunturilla sattuneen Marja-Leena Salmisen katoamistapauksen tutkinnassa.

- Ratkaisevaa vihjettä ei ole tullut. Mutta uskomme, että meillä on varsin pian tiedossa sen naisen henkilöllisyys, joka viime perjantaina poisti poliisin hiihtäjästä tekemiä katoamisilmoituksia äkäslompololaisen ruokakaupan ilmoitustaululta. Hänestä olemme nyt erityisen kiinnostuneita, kuvailee tutkinnanjohtaja Veijo Anunti Peräpohjolan poliisista.

Anuntin mukaan mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että ilmoituksia kaupan ilmoitustaululta pois repinyt nainen ja kadonnut Salminen tuntisivat toisensa.

- Mitään viitettä ei ole siitä, että he tuntisivat toisensa. Mutta jotain outoa tässä on, koska nainen oli sanonut että "tätä ei enää tarvita" napatessaan ilmoituksen pois. Lisäksi hän oli vastannut myöntävästi, kun kaupassa asioinut pariskunta oli kysynyt onko kadonnut jo löydetty.

Poliisi ei pidä myöskään mahdollisena, että ilmoituksia poistanut nainen olisi poliisin etsimä, kadonneeksi ilmoitettu Salminen.

Anunti vahvistaa, että kadonneella Marja-Leena Salmisella on sairaus, joka ei ole vaikuttanut naisen katoamiseen, mutta josta voi hoitamattomana koitua vakavia seuraamuksia. Nyt Salminen on tiettävästi ollut viikon ilman lääkitystä. Sairauden nimeä poliisi ei kerro.

- Muistuttaisin myös, että jos joku tietää kadonneesta naisesta jotain eikä ilmoita siitä, siitäkin voi koitua seuraamuksia. Etenkin jos nainen menehtyy sairautensa vuoksi, painottaa Anunti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme